Fakültemiz Öğrencilerinden Oluşan Siber Güvenlik Topluluğundan (Dpusec) Uluslararası Başarı

“Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu” ve “Siber Anadolu Toplulukları” birlikteliği ile düzenlenen İngiltere’den ve Türkiye’den 10 üniversite takımının katıldığı “TR&UK Uluslararası CTF Yarışması”na üniversitemizi temsilen Siber Güvenlik Topluluğu (DPUSEC) öğrencilerinden Emre Akay, Meryem Dalgalı, Serkan Özyaman ve Kaan Bıçaklar katıldılar. Öğrencilerimiz bu yarışmayı 2.sırada tamamlayarak önemli bir başarı elde ettiler ve üniversitemizin adını yine duyurdular.

Dekanımız Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL, İngiltere’nin ve Türkiye’nin önemli üniversite takımlarını geride bırakıp başarı sağlayan fakültemiz öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, Çarşamba