IEEE Dumlupınar Öğrenci Topluluğu Tarafından Düzenlenen 12. Bilişim Semineri (Bilsem) Etkinliği

IEEE Dumlupınar Öğrenci Topluluğu Tarafından Düzenlenen 12. Bilişim Semineri (Bilsem) Etkinliği

IEEE Dumlupınar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen 12. Bilişim Semineri (Bilsem) etkinliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DPÜ'de düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2'de gerçekleşen etkinlik, katılımcılar tarafından ilgi gördü.

Etkinliğe ROKETSAN Sistem Mühendisi Kıdemli Lider Tuğba Şahin Özdemir, Renault  İnsan Kaynakları Öğrenme ve Geliştirme Ortağı Tuğçe Açar, Procenne Dijital Güvenlik Sahibi Ömer Savaş, TEI Satın Alma Lideri Mehmet Özsevilgen ve TEI Satın Alma Mühendisi Alperen Çolak konuşmacı olarak katkı sağladı. Aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Cengiz Karagüzel katılımlarıyla etkinliğe desteklerini gösterdiler.

Seminerde öğrenciler, farklı sektörlerde yöneticilik yapan konuklardan kariyer planlama, iş hayatında gelişen teknoloji, dijital çağda çalışma koşulları ve çalışanlardan sahip olmaları beklenen nitelikler hakkında bilgiler edindiler; Ayrıca merak ettikleri soruları sorup konuşmacılarla tanışma fırsatı yakaladılar.

Seminer ile ilgili bir açıklama yapan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğrencilerin sektörün önde gelen isimleri buluşmasının önemine değinerek bu gibi etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi. Rektör Kızıltoprak mesajının sonunda konuşmacılara, katılımcılara ve etkinliği düzenleyen IEEE Topluluğu'na teşekkürlerini sundu.

Not: IEEE "Ay Triple İ" olarak telaffuz ediliyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, Cuma