Teknofest 2022 Finalist Takımlarımızdan Dekanlığımıza Ziyaret

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL, Karanda ve Kızıl Kuasar İHA takımlarımızı makamında ağırladı.

Karanda ve Kızıl Kuasar İHA takımlarımız Dekanımız Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL'i ziyaret etti. Ziyarette TEKNOFEST 2022 Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması’nda birinci olan KARANDA İHA takımı ile Kızıl Kuasar İHA takımı öğrencilerinin yanı sıra Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Soydan SERTTAŞ da yer aldı.

Fakültemiz öğrencilerinden oluşan KARANDA ve Kızıl Kuasar İHA takımları Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL'e bilgiler verdi. Öğrencilerin yarışma hakkında görüşlerini alarak, talep ve isteklerini değerlendiren Dekanımız, gelecek sene TEKNOFEST kapsamında İHA takımlarımıza yine destek vereceklerini belirterek şunları söyledi:

“TEKNOFEST konusunda tecrübeli ve iddialı bir Fakülteyiz ve Üniversitemizi başarı ile temsil etmek adına öğrencilerimizin çabalarını destekliyoruz. Öğrencilerimizle gurur duyuyorum ve onları tebrik ediyorum. Gelecek sene TEKNOFEST'te kendilerinden daha büyük başarılar beklediğimi de belirtmek istiyorum.”

Son Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, Pazar