Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal Fakültemiz Atölyelerinde Teknofest Finallerine Hazırlanan Takımlarımızı Ziyaret Etti

TEKNOFEST TAKIMLARINA ZİYARET!

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel Mühendislik Fakültesinin Teknofest çalışmaları için öğrencilere tahsis ettiği atölyelerde Teknofest 2022'ye hazırlanan takımlarımıza moral ve motivasyon amaçlı ziyaret gerçekleştirdiler.

Teknofest çalışmaları hakkında öğrencilerden bilgi alan Prof. Dr. Kazım Uysal, aynı zamanda takımların geçmiş dönemde gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları da yerinde inceledi. "Her sene daha iyi başarılar yakalıyoruz, gençlerimizin bu şekilde üniversitemiz adına özveri ile çalışmaları milli teknoloji hedeflerimize ulaşmada önemli bir etken." diyerek çalışma yapan öğrencileri tebrik etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ise proje danışmanlarının da katkısıyla topluluk takımlarımızın özgün projelerine üniversitemizin Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü marifetiyle destek sağlandığını takımları sürekli takip ettiklerini, eksikliklerini gidermek için her imkanı kullandıklarını da ekledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel’de mühendislik ile ilgili çalışmalar yapan 11 farklı öğrenci topluluğuna (Duscart, İEEE, Karanda, Şahin, Artun, Ülgen, Kızıl Kuasar, MİLTEK, D-PUSAT, Uraz, ArchDevelopers) çalışma alanları ve laboratuvar imkanları sunduklarını, fakülte öğretim üyelerinin danışmanlıklarında kendilerine destek olduklarını ifade ederken, fakülte bünyesinde oluşturmak istedikleri Atölye Destek Servisi ile bu desteklerinin daha da artacağını ifade etti.

Çalışmalara katılan tüm öğrencilere başarılar dileyen hocalarımıza öğrencilerimizde desteklerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalar süresince tecrübe kazandıklarını, bu tecrübeler sayesinde her geçen gün daha başarılı işlere imza attıklarını ve atacaklarını belirttiler.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022, Cuma