Öğrencilerimiz Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü Artemis Etkinliğine Katıldı

24-25 Şubat tarihlerinde, Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü'nün düzenlediği Uzay Günleri kapsamındaki Artemis etkinliğine, Üniversitemiz Uzay ve Havacılık Topluluğu'ndan ÜLGEN Roket Takımı ve IEEE Dumlupınar Topluluğu'ndan IEEE DPÜ Sancaktar Model Uydu ekibi katılım sağladı. Üniversitemizi ve Fakültemizi başarı ile temsil eden öğrencilerimizi kutluyoruz.

IEEE DPÜ Sancaktar ekibi etkinlik alanında stant açıp Model Uydu prototiplerini sergilediler. ÜLGEN Roket Takımı ise katılım sağlayan diğer roket takımlarıyla beraber alanlarında yetkin ve değerli konuşmacıların oturumlarına katılarak tecrübe aktarımlarından yararlandılar. Etkinliği düzenleyen GTÜ Havacılık ve Uzay Topluluğu koordinasyon ekibine ve Gebze Teknik Üniversitesi'ne öğrenci topluluklarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2022, Cuma