Bilişim ve Değişen Dünya Etkinliği

Akademik Danışmanlığını Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Nagihan YAĞMUR ve Topluluk Başkanlığını fakültemiz öğrencisi Ayberk TEMİN’in yaptığı Bilgisayar ve Bilişim Topluluğunun "Bilişim ve Değişen Dünya" adlı etkinliği 4 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi. Alanında uzman ve birbirinden değerli konuşmacılar ile bilgisayar ve yazılım dünyasından önemli şirketlerin yer aldığı etkinlikte bugünün ve geleceğin teknolojilerinden konular değerlendirildi.

Etkinlikte Huawei Türkiye yöneticisi Oğuz Özsoy’un “Yazılım Dünyası ve Huawei Mobil Servisleri” adlı konuşması, Appcent CEO’su Mustafa Ozan UYSAL’ın “Mobil Uygulama Dünyası” hakkındaki söyleşisi, BTCTurk Bilgi Güvenliği Direktörü H.Emre YILMAZ’ın “Siber Güvenlik Kariyeri” adlı konuşması, Ron Digital kurucusu Faruk YEL’in “Learn Start-up Methodology” adlı söyleşisi ve Ron Digital ekibinin “Dijital Pazarlama, Markalaşma, İnstagram Algoritması, İçerik Pazarlama, Laravel Framework, UI Tasarımı” konularındaki söyleşileri, en son olarak da Makromusic CEO’su Ataberk ÖZAYDIN ve CTO Atakan GÜLBAHAR’ın öğrencilerimize ilham kaynağı olması amacıyla yaptığı soru-cevap söyleşisi yoğun ilgiyle karşılandı.

Bilgisayar ve Bilişim topluluğu öğrencileri, öğrencilerin ufuklarını açacak, onlara kariyer planlamalarını yapmaları için bakış açılarını şekillendirecek etkinlikleri belirli aralıklarla yapmayı planlamaktadırlar.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, Salı