Fakültemizin Uluslararasılaşma Faaliyetleri Devam Ediyor

Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 29 Kasım 2021-3 Aralık 2021 tarihlerinde Ukrayna Zhytomyr Politekteknik Üniversitesi'nden 2 öğretim üyesi Fakültemiz Maden Mühendisliği bölümüne ziyarette bulunmuştur. Prof.Dr. Valentyn KOROBIICHUK ve Doç.Dr. Andrii PANASIUK sırasıyla "Madencilik Atıkları Kullanılarak Yapı Malzemesi Üretimi"  ve "Açık Ocak Madenciliğinde Delme Çalışmalarının Kesme Taşlara Etkisi" başlıklı  sunumlarını yaparak mevcut çalışmaları hakkında Maden Mühendisliği bölümümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına bilgi vermişlerdir. Bölüm laboratuvarlarını gezerek gelecekte olabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir edinmişlerdir. Dr.Öğr. Üyesi Necmettin ÇETİN "Açık Ocakta LP Model Uygulamaları" başlıklı konusu ile ziyaretçilerimize çalışmaları hakkında sunum yapmıştır. Bu ziyaret kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, Salı