Lisans Öğrencilerimizin 2209-a Proje Önerilerine Tübitak‘tan Destek

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği (EEM) Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Namdar ve Dr. Öğr. Üyesi Arif Başgümüş danışmanlığında, "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında 2021 yılı 1. dönem çağrısı için 4 proje önerisi yapılmış ve bu proje önerilerinin 3'ü desteklenmeye değer bulunmuştur. TÜBİTAK tarafından 2021 Kasım'da açıklanan sonuçlara göre kabul edilen projeler, 4. sınıf EEM Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilecektir. Desteklenen projeler ve ekip üyeleri aşağıda sunulmaktadır:

Tüm proje ekiplerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje 1: Sürü İnsansız Hava Araçlarının Derin Öğrenme Tabanlı Haberleşmesi ve Kontrolü

Proje çalışanı: Ege Özbay

Proje danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Namdar

Proje 2: Görüntü İşleme Tabanlı Otonom Hareketli İHA ile Nesne Taşıma Sistemi