Duscart Elektromobil Takımı Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren DUSCART Elektromobil Takımı yeni ekip arkadaşları arıyor.TÜBİTAK Efficiency Challenge yarışlarında boy gösteren ekibimiz TÜBİTAK’ın katılımcı üniversitelerden talep ettiği 4 adet zorunlu yerli ürün geliştirme koşullarından üçü olan motor, batarya yönetim sistemi, yerleşik şarj birimi ile yardımcı komponentlerden batarya paketlemesi ve telemetri sistemini üniversitemizin Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makina Mühendisliği laboratuvarlarında tamamen yerli parçalarla üreterek elektrikli araçlarında başarılı bir şekilde kullanmışlardır. Sizde bu heyacana ortak olmak istiyorsanız 3-4-5 Ekim 2018 tarihlerinde tırmanma duvarı önünde yapılacak oryantasyon programındaki standa uğrayabilirisiniz.
İletişim: 0543 963 0484
Rıdvan KUZLU (Ekip Kaptanı)

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, Salı