2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

11 Mayıs 2018 tarihinde, Fakültemizin kuruluşunun 26. yılında, “21. Mezuniyet Törenimizi” gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık.

Öncelikle bu anlamlı günde, bizlere katılan ve sevincimize ortak olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrencilerimiz, yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın son sürecini de başarıyla tamamlamak üzeresiniz.  Hocalarınız olarak bizler eminiz ki, her biriniz genç ama yetenekli mühendisler olarak gelecekte Aileleriniz ve Ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olacaksınız. Bizler de başarılarınızı yakından takip edecek ve mutluluk duyacağız.

Sevgili öğrencilerimiz, bundan sonraki yaşamınızda sizleri dürüst, çalışkan, mesleğinde başarılı; Devletine ve Milli Değerlerine bağlı genç mühendisler olarak görmeyi arzu ediyoruz.

Sizlerin bugünlere gelmesini sağlayan, destekleyen en başta ailelerinizi, daha sonra ise Ülkenizi ve Üniversitenizi unutmamanızı rica ediyoruz.

Fakültemiz adına tüm genç meslektaşlarımıza tekrar sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum.

Hepiniz hoşkalın,

Prof.Dr. İ. Göktay Ediz