2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemizde kaliteli bir eğitim sürecinin ardından öğrencilerimiz mezun oldu. Törene katılım yoğundu.

Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Remzi GÖREN mezun olan öğrencileri tebrik etti ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof.Dr.İ.Göktay EDİZ törene katılanlara şunları söyledi:

Bugün burada, Fakültemizin 25. Kuruluş Yılında, 20. Mezuniyet Törenimizi kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu anlamlı günde aramızda olduğunuz ve sevincimizi paylaştığınız için, Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi adına sizlere teşekkür ediyorum.

Değerli Öğrencilerimiz

Yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın bu son sürecini de, başarıyla tamamlamak üzeresiniz.  Hiç kuşkusuz, her biriniz, konularında uzman ve hayata iyi hazırlanmış genç mühendisler olarak bizler için, aileleriniz için ve Ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olacaksınız. Yapacağınız işlerde mutlaka size verdiğimiz eğitim ve kazandırdığımız becerilerle, kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler meslek hayatınızda başarılı oldukça, Dumlupınar Üniversitesi’ni yüceltecek ve bizleri de onurlandıracaksınız.

Değerli Veliler,

Evlatlarınızın bugünlere gelmesinde, kuşkusuz en büyük pay sahibi sizlersiniz. Onların yetişmesinde, eğitim hayatlarının her döneminde, bir çok sıkıntılar çektiniz ve maddi/manevi fedakarlıklarda bulundunuz. Dolayısıyla fedakarlıklarınız her türlü takdirin üzerindedir. Bu nedenle burada bulunan tüm öğrencilerimiz ve Fakültemiz adına, hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Hepimiz eminiz ki, bundan sonra onların başarılarını büyük bir mutluluk ve gururla izleyeceğiz

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Üniversitemize geldikleri günden beri, bize Devletimizin ve Ailelerinin emaneti olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve onları hayata hazırlamak için büyük bir özveriyle çalıştınız. Sevgili öğrencilerimize, sadece mesleki bilgiler vermekle kalmadınız, onları hayata hazırladınız; bir üniversite mezunu olarak onların topluma ve Devletimize karşı olan görevlerini ve sorumluluklarını öğrettiniz. Mezunlarımızın bundan sonraki başarıları, Ülkemize, Bilim Hayatına, İş Dünyasına ve hatta Tüm İnsanlığa olan katkıları, mutlaka sizleri de onurlandıracaktır. Çabalarınız için gerek mezunlarımızın aileleri, gerekse Fakültemiz adına, sizlere de şükranlarımı sunuyorum.

Sevgili öğrencilerimiz veya yeni meslektaşlarımız,

Bundan sonraki yaşamınızda sizleri dürüst, çalışkan, başarılı ve mutlaka Devletine ve Milli Değerlerine bağlı genç mühendisler olarak görmeyi arzu ediyoruz. Böyle olacağına da eminiz.Sizlerden bir ricamız da, sizin bugünlere gelmenizi sağlayan en başta aileleriniz olmak üzere, Ülkenizi, Hocalarınızı ve Üniversitenizi unutmamanızdır. Bilindiği gibi, Vefa, Vatan ve Aile Sevgisi en büyük erdemlerden ve başarının da temel anahtarlarından biridir. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinize Sağlık, Mutluluk ve Üstün Başarılar dilerim.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, Perşembe