Güral Porselen Mühendislik Fakültesi Öğrencileri ile Birlikte

Mühendislik Fakültesi Sanayi Oryantasyonu Projesi kapsamında Güral Porselen İnsan Kaynakları Müdürü Dilek ARMAN ile İşletme Müdürleri Musa Hilal GÜRBÜZ ve Uğur TURAN öğrenciler ile bir araya geldiler

Mühendislik FakültesiSanayi Oryantasyonu Projesi kapsamında Güral Porselen İnsan Kaynakları Müdürü Dilek ARMAN ile İşletme Müdürleri Musa Hilal GÜRBÜZ ve Uğur TURAN öğrenciler ile bir araya geldiler.

Toplantı esnasında öğrenciler fabrikayı tanımak ve orada neden staj yapmak istemeleri konusunda sorular sorarak işletmeyi tanımaya çalıştılar.

Dilek ARMAN konuşmasında "Diğer şehirlerdeki üniversitelerden talep olduğu halde bizim ilk tercihimiz sizlersiniz, eğer kontenjan sayısında eksik kalırsa onlara öyle dönebiliyoruz. Önceliğimiz Kütahya ve Kütahyalı öğrenciler" diye söyledi.

Uğur TURAN ise "Okuldaki bilgilerinizi teorileri iyi öğrenmeniz gerekir. Eğer onları iyi bilirseniz bu bilgiler staj konusunda ve daha sonra iş hayatınızda size ışık olacaktır. İş tercihlerinizi yaparken önce yaşamak istediğiniz şehir sonra işin konumu, beklentileriniz veya sizin işletmeye katacaklarınızı göz önünde bulundurmanız gerekir" diye konuşmasına devam etti.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, Pazartesi