DPÜ Mühendislik Fakültesi Proje Pazarı

"Kütahya'yı ekonomik, bilimsel ve sosyal açıdan küresel bir kente dönüştürecek kalkınma stratejilerinin geliştirilmesinde öncü olmak" vizyonuyla hareket eden Mühendislik Fakültemiz bu yıl Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile bu yıl ilk defa Bölge Ekonomi Aktörlerinin katılacağı bir proje pazarı etkinliği gerçekleştirilecektir. Yapılacak etkinlik ile DPÜ Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin projeleri sergilenecek, proje sahipleri yarıtımcılar ve iş çevreleri ile bir araya gelecektir.

Etkinlik sayesinde fakültemiz son sınıf öğrencilerinin hayata geçirdiği projeler yatırımcıların ilgisine sunulacak ve ilk defa sanayicilerimiz öğrencilerimizle böylesi bir bilimsel etkinkinlikte bir araya gelecektir.

Proje pazarının hedefi: Son sınıf öğrencilerinin bitirme projeleri ile fakültemizde yürütülen girişimcilik projelerini tanıtmak, üniversite-sanayi işbirliğini teşvik etmek, geliştirmek ve yeni Ar-Ge ortaklıklarının başlatılmasına alt yapı sağlamaktır.

İndirmek için tıklayınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe / 2162 defa okundu.